Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galezul Alun Wyn Jones a devenit jucătorul de rugby cu cele mai multe selecţii internaţionale, 149

rugby

Galezul Alun Wyn Jones (35 ani) a devenit jucătorul de rugby cu cele mai multe selecţii internaţionale (149), cu ocazia meciului pe care naţionala ţări sale îl dispută împotriva Scoţiei, sâmbătă la Llanelli, în ultima etapă a Turneului celor Şase Naţiuni, informează AFP, potrivit AGERPRES.

Căpitanul galez a împărţit până acum acest record cu neozeelandezul Richie McCaw (148 de selecţii). Alun Wyn Jones a evoluat de 140 de ori pentru naţionala Ţării Galilor, la acestea adăugându-se încă nouă selecţii alături de Leii britanici, pentru a ajunge astfel la recordul absolut la nivel internaţional.

Jucătorul emblematic al XV-lui "dragonilor" a sărbătorit această performanţă în faţa unor tribune goale, în cursul unui meci mutat pe stadionul echipei Scarlets, în condiţiile în care arena Millennium din Cardiff este ocupată în prezent de serviciile medicale care luptă împotriva pandemiei de coronavirus.

Nicușor Dan anunță controale masive la terase: 'Acolo o să intervenim în forță'

Căpitanul Ţării Galilor a cerut ca familia sa să poată asista la meci, în ciuda porţilor închise, însă solicitarea sa nu a fost acceptată.

Wyn Jones a fost selecţionat pentru prima oară în naţionala galeză în iunie 2016, cu ocazia unui meci împotriva Argentinei (scor 25-27).

El are în palmares patru victorii în Turneul celor Şase Naţiuni, între care trei Grand Slams, două semifinale de Cupa Mondială, având onoarea de a fi căpitanul Leilor britanici care au învins Australia în 2013, într-un meci decisiv dintr-o serie de trei teste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.