Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gamă completă de testări pentru SARS-CoV-2 la SANADOR

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere pentru pacienții săi în lupta cu noul coronavirus, punând la dispoziția acestora toate facilitățile existente pe piața medicală internațională: testări pentru identificarea virusului, testări pentru anticorpi, pachet complet de evaluare post-COVID, dar și un centru autorizat de Ministerul Sănătății pentru vaccinare împotriva COVID-19.

Testele pentru identificarea virusului SARS-CoV-2 disponibile la SANADOR sunt teste de biologie moleculară RT-PCR, standardul de aur în detectarea noului coronavirus. Aceste teste sunt extrem de specifice și permit chiar și identificarea virusului aflat în cantități foarte mici. Testarea se realizează în mai multe clinici și puncte de recoltare SANADOR, cu circuite separate sau cu program dedicat special pentru această recoltare. Testarea se face doar cu programare prealabilă la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau prin completarea formularului din site. Rezultatul este valabil în maximum 24 de ore și, în cazul în care vă este necesar raportul în limba engleză, trebuie doar să specificați acest lucru înainte de recoltare.

La SANADOR este disponibilă și dozarea anticorpilor neutralizanți împotriva noului coronavirus. Anticorpii neutralizanți (anti-spike RBD) sunt cei care împiedică atașarea SARS-CoV-2 de celulele umane. Dozarea cantitativă a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG este indicată atât persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19, cât și celor care au trecut prin infecția cu noul coronavirus. Testul se realizează prin recoltarea de sânge în oricare din centrele SANADOR, iar rezultatul poate fi verificat online, pe baza codului de probă.

Pe lângă anticorpii neutralizanți, la SANADOR îți poți doza și anticorpii anti-SARS-CoV-2 tip IgM și IgG. Aceste teste determină anticorpii împotriva proteinei N (din structura nucleocapsidei care învelește acidul nucleic viral). Testarea acestor anticorpi este indicată pentru a vedea dacă pacientul a dezvoltat anticorpi în urma infecției.

Pentru că majoritatea pacienților care trec prin boală dezvoltă forme ușoare și medii, care nu necesită internare, ci doar autoizolare la domiciliu, SANADOR a creat pachetul de evaluare post-COVID. Prin acest pachet, pacienții pot beneficia de o evaluare completă și complexă a stării de sănătate. Pachetul de evaluare post-COVID cuprinde CT toracic, consulturi de Cardiologie și Pneumologie, teste funcționale (spirometrie, EKG), analiza cantitativă a anticorpilor de tip IgM și IgG pentru SARS-CoV-2, teste de laborator pentru evaluarea funcției hepatice, a coagulării, a funcției pulmonare, alături de markerii de inflamație și de hemoleucogramă. Pachetul de evaluare post-COVID poate fi accesat la un preț special, până la data de 30 aprilie 2021: doar 1.600 lei.

SANADOR pune la dispoziția pacienților o nouă aplicație de programări online, prin care aceștia se pot programa rapid și simplu atunci când au nevoie de servicii medicale de înaltă calitate. Aplicația este disponibilă pe site-ul SANADOR, secțiunea „Programare”, unde trebuie selectată opțiunea „Programare online”. La prima utilizare, este necesară crearea unui cont folosind codul de pacient de pe oricare din rapoartele medicale emise anterior de către SANADOR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.