Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gândaci la secția de Pediatrie din Focșani! Ce sancțiuni a primit epidemiologul după ancheta DSP

gandaci spital

Epidemiologul Spitalului Judeţean Focşani a primit o amendă de 2.000 de lei de la Direcţia de Sănătate Publică, în urma controlului demarat de inspectorii sanitari la Spitalul Judeţean Focşani, după ce pe internet au apărut imagini cu capcane pline de gândaci în Secţia de Pediatrie a unităţii, anunță news.ro.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a demarat un amplu control la Spitalul Judeţean Focşani, după apariţia imaginilor cu capcane de gândaci montate în Secţia de Pediatrie.

UPDATE ALERTĂ! Fostul primar al Piteştiului şi fiica acestuia condamnaţi la opt, respectiv cinci ani, de închisoare cu executare în dosarul autobuzelor

Inspectorii de sănătate publică au descoperit şi alte capcane pentru gândaci în spital, care însă erau întregi, nu desfăcute, ca în cazul celei care apare în postarea de pe reţeaua de socializare.

În urma controlului, inspectorii au aplicat o amendă de 2.000 de lei epidemiologului spitalului, întrucât nu a fost respectat regimul produselor biocide.

Totodată, inspectorii de sănătate publică au dispus şi mai multe măsuri, respectiv efectuarea dezinsecţiei la nivelul întregii Secţii de Pediatrie cu produse conforme, interzicerea consumului de alimente de către pacienţi în saloane, păstrarea alimentelor doar în frigidere şi scoaterea capcanelor pentru gândaci din uz.

Sancţiunea aplicată de Direcţia de Sănătate Publică poate fi contestată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.