Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza, calificată în sferturile de finală la turneul Pan Pacific Open

Garbine Muguruza

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Pan Pacific Open, de categoria WTA 500, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-4, pe grecoaica Despina Papamichail, într-o partidă disputată miercuri la Tokyo, informează Kyodo, potrivit Agerpres.

Muguruza, campioană la Roland Garros 2016 şi Wimbledon 2017, este favorita numărul trei a competiţiei din Japonia, la care a evoluat direct în turul secund.

 

Foto: (c) FRANCK ROBICHON/EPA


 

"Anul trecut, Jocurile Olimpice au fost aici", a declarat Muguruza, eliminată în sferturile de finală în proba de simplu feminin la JO de la Tokyo. "A fost atât de frustrant pentru mine, pentru toţi, pentru voi băieţi, să nu vă puteţi bucura. Simt că acum sunt Jocurile Olimpice, în sfârşit", a adăugat jucătoarea iberică.

Majoritatea întrecerilor olimpice s-au desfăşurat fără spectatori, anul trecut, la Tokyo şi în celelalte prefecturi japoneze, din cauza pandemiei de coronavirus.

În timp ce Garbine Muguruza a disputat marţi primul său meci la Pan Pacific Open 2022, Despina Papamichail a jucat a patra sa partidă, după ce a trecut prin calificări.

Spaniola se va lupta pentru un loc în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii dintre rusoaica Liudmila Samsonova şi chinezoaica Xinyu Wang.

Într-un alt meci disputat marţi la Tokyo, Caroline Garcia din Franţa, favorita numărul doi, a fost învinsă cu 4-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/5) de chinezoaica Zhang Shuai.

Garcia, campioană la Cincinnati şi semifinalistă luna aceasta la US Open, s-a înclinat după două ore şi jumătate de joc, în ciuda faptului că a reuşit 27 de aşi şi a avut o minge de meci în setul secund.

Franţuzoaica, aflată în prezent pe locul 5 în clasamentul WTA Race, speră în continuare să obţină calificarea la Turneul Campioanelor, competiţia de final de sezon din circuitul profesionist feminin, la care participă cele mai bune opt jucătoare ale lumii, care se va derula în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie la Forth Worth (Texas).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.