Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza, după UMILINȚA în fața Simonei Halep: 'A fost agresivă, e o zi grea, a meritat să câștige, sunt dezamăgită' - VIDEO

Simona Halep Garbine Muguruza

Garbine Muguruza a recunoscut cu sportivitate superioritatea Simonei Halep în partida din semifinalele French Open. "A jucat foarte bine şi a meritat să câştige", a spus spaniola.

"A jucat la un nivel foarte bun, nu a ratat prea mult, a dat foarte puţine puncte gratis, loviturile ei au fost foarte, foarte adânci, a fost constant agresivă. Ea a jucat mult pe lovitura mea de dreapta, am avut schimburi bune de mingi, dar ea a avut succes în ceea cea a făcut azi. E o zi grea, e unul din acele meciuri pe care vrei să le câştigi pentru că era în joc o finală de Grand Slam, dar cred că ea a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Sunt dezamăgită de cât de aproape am fost de finală", a declarat Muguruza, scrie news.ro.

Citește și: Dezastru pentru H&M! Retailerul de îmbrăcăminte, obligat să se conformeze! Plângeri pe bandă rulantă

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

În finală, Halep va da piept, sâmbătă, cu americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata ei Madison Keys, locul 13 WTA.

Citește și: Dezastru pentru H&M! Retailerul de îmbrăcăminte, obligat să se conformeze! Plângeri pe bandă rulantă

Simona Halep, 26 de ani, şi Sloane Stephens, 25 de ani, s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, românca triumfând de cinci ori, de două ori pe zgură.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.