Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza, prima semifinalistă la Wimbledon

rfi.ro
tenis

Garbine Muguruza, nr. 15 mondial, este prima calificată în semifinale la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, în urma victoriei obținute marți în două seturi, 6-3, 6-4, în fața rusoaicei Svetlana Kuznețova, nr. 8 mondial. Finalistă în 2015, Muguruza a reușit a patra victorie consecutivă în fața Svetlanei Kuznețova, care nu a învins-o decât o singură dată în cinci meciuri.

Rusoaica, laureată la US Open în 2004 și la Roland Garros în 2009, revenise în semifinalele turneului londonez la 10 ani de la prima sa calificare în această fază. Este pentru prima dată când Muguruza ajunge în ultimul careu într-un turneu de Mare Șlem de la titlul câștigat la Roland Garros anul trecut.

După aceea, ea a fost eliminată în turul 2 la Wimbledon și la US Open și a pierdut în sferturile de finală la Openul Australiei și în optimi la Roland Garros, conform Agerpres. În semifinale, Muguruza o va întâlni pe câștigătoarea din meciul dintre jucătoarea americană Coco Vandeweghe (25 WTA) și jucătoarea din Slovacia Magdalena Rybarikova (87 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.