Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garda de Mediu Galați a dispus măsuri urgente pentru neutralizarea tancurilor de combustibili de la 21 de benzinării dezafectate

Ziua de Cluj
Explozie la benzinarie

Autorităţile din Galaţi au finalizat operaţiunea de contabilizare a staţiilor de carburant dezafectate din judeţ, fiind identificate 21 de astfel de obiective care ar fi trebuit neutralizate, însă nu s-a realizat acest lucru. Garda de Mediu Galaţi a dispus măsuri urgente de neutralizare a tancurilor de combustibili, potrivit news.ro.

Prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu, a dispus, la sfârşitul anului trecut, realizarea unei liste cu toate fostele benzinării din judeţ unde nu s-au neutralizat tancurile de combustibil. Comisarii Gărzii de Mediu Galaţi au făcut inventarul şi au găsit 21 de staţii de carburanţi dezafectate. Trei dintre acestea se regăsesc în municipiul Galaţi.

Citește și: Alina Gorghiu, strigăt de revoltă: În ce țară trăim! PSD a făcut un joc meschin!

Garda de Mediu Galaţi a dispus luarea unor măsuri urgente de neutralizare a tancurilor de combustibili. Proprietarii fostelor benzinării au la dispoziţie 60 de zile pentru a lua măsurile necesare, iar în caz contrar vor fi sancţionaţi cu amenzi de până la 100.000 de lei.

La începutul lunii decembrie, anul trecut, o puternică deflagraţie s-a produs în subteran, la o fostă benzinărie de pe strada Frunzei din Galaţi, fiind avariate mai multe maşini parcate în zonă, dar şi un hotel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.