Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garda de Mediu Vrancea a amendat cu 50.000 de lei o societate care excava ilegal pământ amestecat cu bolovăniş

garda de mediu

O societate care excava ilegal pământ amestecat cu bolovăniş, la Garoafa, a fost amendată, miercuri, de comisarii Gărzii de Mediu Vrancea cu 50.000 de lei, a informat instituţia.

"În cursul zilei de astăzi s-a desfăşurat o operaţiune de identificare şi stopare a unor activităţi ilegale de excavare de material de umplutură (pământ amestecat cu bolovăniş) de pe teritoriul administrativ al comunei Garoafa, teren situat în extravilanul satului Ciuşlea. Echipa, formată din comisari ai Comisariatului Judeţean Vrancea al Gărzii Naţionale de Mediu, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi SGA Vrancea, au surprins două excavatoare şi un număr de 12 autobasculante (unele încărcate, altele în aşteptare), aparţinând unei societăţi din Bacău care desfăşurau activităţile mai sus menţionate", se arată într-un comunicat al Gărzii de Mediu Vrancea.

Potrivit sursei citate, pe terenul de la Ciuşlea au fost identificate două gropi cu o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, proprietarul terenului fiind o societate comercială vrânceană.

Societatea a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 292/2018 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului cu amendă de 50.000 lei, fiind dispuse măsuri de interzicere a lucrărilor de excavare, de desfiinţare a lucrărilor şi de aducere a terenului la starea iniţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.