Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gareth Bale şi Eden Hazard cel mai bine salarizați jucători de la Real Madrid

http://www.ibtimes.co.uk
Gareth Bale

Galezul Gareth Bale şi belgianul Eden Hazard domină clasamentul salariilor de la clubul spaniol de fotbal Real Madrid, în ciuda faptului că antrenorul Zinedine Zidane a putut miza foarte puţin pe serviciile lor în ultimii ani, britanicul fiind între timp împrumutat la fosta sa echipă, Tottenham Hotspur, potrivit Agerpres.

Liderul veniturilor din lotul grupării de pe Santiago Bernabeu este Gareth Bale, cu un salariu săptămânal de 750.000 euro, jumătate din această sumă fiind achitată în prezent de Tottenham, conform cotidianului englez The Sun.

Hazard încasează la rândul său 460.000 de euro pe săptămână, în condiţiile în care a disputat doar 13 meciuri în toate competiţiile de la debutul acestui sezon, din cauza accidentărilor repetate.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

De menţionat că Real Madrid a plătit în total peste 200 milioane euro pentru a-i achiziţiona pe Gareth Bale (în 2013) şi Eden Hazard (în 2019), de la Tottenham, respectiv Chelsea Londra.

Spaniolul Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, completează podiumul salariilor de la Real Madrid, cu 360.000 de euro săptămânal. În Top 5 figurează, de asemenea, germanul Toni Kroos şi croatul Luka Modric, ambii primit câte 240.000 euro săptămânal pentru serviciile lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.