Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, va denunța tratamentul batjocorit față de Maguire

klix.ba
maguire harry maguire

Selecţionerul echipei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, a condamnat tratamentul batjocoritor la adresa fundaşului Harry Maguire, autorul unui autogol în meciul amical cu Scoţia (3-1) de la Glasgow, transmite AFP.

Fundaşul lui Manchester United a jucat al 59-lea său meci în tricoul Angliei, dar evoluţia sa a fost umbrită de un autogol marcat în minutul 67. Maguire a intrat pe teren la pauză şi fiecare intervenţie a sa a fost tratată nemilos. El şi-a pierdut locul de titular la United şi a deveni ţinta batjocurii fanilor, dar Southgate îl consideră un jucător important la naţionala Albionului, conform agerpres.

''E o glumă. Nu ştiu niciun caz de jucător tratat de această manieră, nu de fanii scoţieni, ci de proprii noştri comentatori, experţi, nu contează cine sunt'', a declarat Southgate.

După meci, selecţionerul a descris autogolul ca ''ghinionist'' şi a lăudat prestaţia lui Maguire: ''El a jucat bine, este genial. Am câştigat un meci frumos şi el a jucat un rol mare în această victorie''.

"Southgate a adăugat că situaţia cu care se confruntă Maguire este o consecinţă a tratamentului ridicol la care este supus de mult timp: ''El este un pilon important al acestei echipe a Angliei, cea mai încununată cu succes din ultimele decenii. Este un element esenţial al acestei perioade''.

Fanii englezi au scandat totuşi numele lui Maguire pe tot parcursul reprizei secunde de pe la Hampden Park: ''Harry Maguire, el câştigă cu 3-1'', după golul lui Harry Kane, care a completat reuşitele lui Foden şi Bellingham din prima repriză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.