Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gările și aeroporturile din România, IMAGINI de Ev Mediu - 80 de dosare penale întocmite și bunuri de zeci de milioane recuperate de oamenii legii

www.observator.tv
tren gară

Peste 40 de persoane au fost prinse în flagrant, au fost întocmite aproape 80 de dosare penale, majoritatea pentru furt, şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ de lei, în controalelor făcute de poliţiştii de la transporturi, în ultima săptămână, în trenuri, gări sau aeroporturi, scrie News.ro.

Conform Poliţiei Române, în săptămâna 3 - 10 august, poliţiştii de la transporturi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare, făcând controale în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale, în 400 de staţii de cale ferată, precum şi patrulând în 410 trenuri de călători.

Au fost depistate opt persoane urmărite la nivel naţional sau internaţional şi şapte minori lipsiţi de supraveghere, care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centre de plasament. De asemenea, au fost depistate patru persoane cu afecţiuni psihice, care au fost internate în unităţi spitaliceşti şi două persoane deţinătoare şi consumatoare de droguri.

Citește și: Unul din tinerii care au bătut-o pe agenta de la jandarmi a fost PRINS - Omul se pregătea să fugă din țară

În această perioadă, au fost întocmite 77 de dosare penale, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals şi uz de fals, contrabandă şi pescuit ilegal, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei.

Poliţiştii de la transporturi au depistat în flagrant delict 41 de persoane şi au identificat 72 de persoane suspecte în dosare penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut. Au fost reţinute, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, patru persoane şi a fost însuşită propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a unei persoane suspectate de furt.

De asemenea, poliţiştii au făcut controale privind comerţul ilegal, siguranţa transporturilor pe apă, pescuitul ilegal, migraţia ilegală şi contrabanda şi au aplicat 41 de amenzi în valoare de 16.460 de lei. Au fost făcute şi 12 percheziţii domiciliare şi au fost ridicate bunuri în valoare de 933.595 de lei (instrumente ilegale de pescuit, peşte, ţigări, material lemnos).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.