Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gauff ar vrea să vadă dueluri mixte, cum a fost în baschet cel dintre Curry şi Ionescu

Foto Facebook
coco gauff

Jucătoarea americană de tenis Coco Gauff a declarat luni că sportul său ar trebui să se inspire din baschet şi să organizeze dueluri mixte în competiţii de specialitate, după modelul celui dintre Stephen Curry şi Sabrina Ionescu organizat sâmbătă cu ocazia All-Star Game din NBA, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Stephen Curry a câştigat duelul său cu Sabrina Ionescu, "Stephen vs Sabrina", concursul de aruncări de trei puncte care a avut loc sâmbătă şi a opus, în premieră, o jucătoare din liga profesionistă feminină de baschet (WNBA) şi un baschetbalist din NBA.

Stephen Curry, vedeta formaţiei Golden State Warriors, a obţinut 29 de puncte, faţă de cele 26 ale Sabrinei Ionescu, componentă a echipei New York Liberty.

Duelul "Stephen vs Sabrina", anunţat de NBA la sfârşitul lunii ianuarie, s-a desfăşurat după regulile specifice din cele două ligi. Curry a aruncat de pe linia de trei puncte din NBA (între 6,7 şi 7 metri distanţă de inel), în timp ce Ionescu a făcut acest lucru de la o distanţă de 6,2 metri, conform normelor WNBA.

Duelul dintre Curry şi Ionescu a inspirat-o pe Coco Gauff, care participă în această săptămână la turneul WTA 1.000 de la Dubai.

În faţa ziariştilor, americanca de 19 ani, victorioasă la US Open 2023, a afirmat că "i-ar plăcea să-i vadă pe Serena Williams şi Nick Kyrgios înfruntându-se într-un concurs de servicii".

"Ons (Jabeur) şi Carlos (Alcaraz) ar fi şi eu adversari interesanţi. Ar putea fi o provocare de acceptat", a adăugat ea.

Gauff a salutat performanţa reuşită de Ionescu împotriva lui Curry, pe care ea îl consideră "cel mai bun la aruncările de 3 puncte".

Duelul de sâmbătă a fost "excelent", a opinat Gauff, care speră că vor mai exista astfel de concursuri. "Asta îi face pe mulţi bărbaţi din lume să rămână modeşti", a spus ea.

Eliminată săptămâna trecută în runda inaugurală a turneului de la Doha, Coco Gauff este cap de serie numărul 3 la Dubai, unde o va întâlni marţi pe italianca Elisabetta Cocciaretto. Ea va încerca să revină în forma care i-a permis să înceapă sezonul cu un titlu la Auckland şi să ajungă în semifinale la Openul Australiei, unde s-a înclinat în faţa viitoarei câştigătoare a competiţiei, Arina Sabalenka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.