Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu, fost șef ANAF, avertizează că DEBANDADA depunerii declarației unice nu se oprește aici

gelu diaconu sef anaf

Gelu Diaconu, fostul șef ANAF, execută scurt noile bâlbe ale Guvernului, care anunțase ieri că prelungește termenul de depunere a declarației unice până pe 31 iulie.

„Când au introdus declarația unică și au extins data-limită de depunere până la 15 iulie, am salutat inițiativa. Am presupus că vor asigura suportul informatic necesar funcționării Spațiului Privat Virtual (SPV), cât și îndrumarea contribuabililor cu obligații declarative.”, comentează Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Demiterea lui Kovesi, ECOU în Parlamentul European - Scrisoare de îngrijorare către Jean - Claude Juncker

Acesta caracterizează drept “dezastru total” tot haosul din aceste zile, în care mulți contribuabili s-au plans de modul extrem de prost în care a fost gestionat SPV de pe site-ul ANAF.

“Dezastrul este și astăzi total. De aceea, acum sunt nevoiți să prelungească termenul de depunere și a trebuit să scoată pe repede înainte o nouă OUG. Mișa e în concediu. Teodorovici bate câmpii zilnic la televiziunea de casă, preocupat de chiria lui Iohannis, dar nu și de debitele Teldrum, iar contribuabilii își sparg creierii încercând să acceseze SPV. Avertizez că va urma, de frica prescrierii, trimiterea la contribuabili a milioane de decizii de impunere CASS, restante din perioada 2014 încoace! Nici nu știți la ce nivel de debandadă s-a ajuns! ANAF este lipsită complet de resurse, unii așteptând colapsul iar alții pregătindu-și fuga în afara instituției”, a scris Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.