Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu, fost președinte ANAF, dezvăluie o discuție cu Ponta despre DNA: 'Toată viața nu o să uit replica premierului'

geluDiaconu

Gelu Diaconu, fostul președinte ANAF din perioada 2012-2016, reacționează la achitarea definitivă a fostului său adjunct, Romeo Florin Nicolae. Diaconu amintește că, imediat după ce fostul său adjunct a fost pus sub urmărire penală, i-a cerut premierului Ponta să îl elibereze pe acesta din funcție. Răspunsul primit este unul care l-a luat prin surprindere.

Vezi AICI detaliile din dosarul în care a fost achitat Romeo Florin Nicolae!

„Achitarea definitiva in instanta, de ieri, a fostului meu adjunct Romeo Florin Nicolae, pentru un dosar fabricat la “unitatea de elita” din Ploiesti a DNA, imi ofera prilejul sa va povestesc o intamplare 100% adevarata. Habar nu am daca fostul premier Ponta o va confirma sau nu!

Asadar, la inceputul lunii septembrie 2015, ma aflam pentru cateva zile in SUA. In pofida diferentei de fus orar, primesc intempestiv o veste trasnet: urma arestarea imediata a adjunctului meu Romeo Nicolae, seful Antifraudei. Raman aproape paralizat: era vorba despre un om in care avusesem incredere deplina si alaturi de care facusem multe lucruri importante pentru tara (stiu, suna bombastic, dar asta este realitatea!).

Intru imediat in contact cu premierul Ponta, caruia ii cer sa il elibereze din functie. Toata viata nu o sa uit replica premierului: “Stati sa vedem ce se intampla. Omul este nevinovat! Este un dosar facut la Ploiesti.” Insist, in naivitatea mea de atunci, spunandu-i ca “este imposibil ca Romeo sa mai poata continua ca sef al Antifraudei daca are dosar” neintelegand ce relevanta are faptul ca dosarul este facut de DNA Ploiesti.

Ponta, la acel moment deja agatat in dosare de tot rasul, imi raspunde: “Domnule Diaconu, o sa va vina imediat randul si dvs.”

Vezi și: Cum să faci față gerului: Mâncăruri care te încălzesc rapid

Urmarea? In noiembrie 2015 un alt vicepresedinte, Tunaru, devine suspect in alt dosar dupa ce ii este perchezitionat biroul din ANAF. Doua luni mai tarziu, eu si ultimul vice Gogancea devenim suspecti in opera magna tzulusiana “Partida Romilor”.

Ulterior aveam sa aflu detalii din interior despre cum functiona mecanismul Binomului pus acum in slujba noului locatar de la Cotroceni! Incepuse “decaparea” institutiilor publice pentru instalarea “guvernului meu”. Aveau sa supravietuiasca acestui proces doar oamenii sprijiniti de Daddy, cel care isi daduse mana cu “tehnocratii”. Dar amanunte despre acest rusinoasa operatiune cu alta ocazie…poate in cartea promisa.

Pentru cei cu adevarat interesati in mersul corect al justitiei romane am un mesaj: nici Dragnea (a carei nocivitate publica nu am pus-o nici o secunda la indoiala!) si nici acolitii sai nu sunt atat de periculosi pentru independenta justitiei pe cat sunt procurorii de teapa lui Negulescu, Tulus, Gherman,unii dintre sefii lor, etc. si alti paranoizi din serviciile secrete”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Vezi și: Tratament revoluţionar al specialiştilor: Cum scapi de firele de păr alb .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.