Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu îl desființează pe Florin Cîțu: 'Am avut ca șefi vreo 14 miniștri de finanțe. Așa ceva nu a mai fost niciodată'

gelu diaconu sef anaf

Gelu Diaconu, fost șef ANAF, îl atacă virulent pe ministrul Finanțelor Florin Cîțu după cel mai recent interviu al său. El precizează că a avut ca șefi vreo 14 miniștri de Finanțe, însă așa ceva nu a mai fost niciodată.

SURSE - 3 parlamentari s-au afiliat la PSD

„Se străduie jurnalistul Pantazi să afle câte ceva despre starea finanțelor țării. Vorbește cu un ministru...care dă răspunsuri...bla, bla, bla...

Ne întâlnim peste câteva luni când impostorul ăsta va fi apreciat ca atare: o catastrofă aburitoare!
Am avut ca șefi vreo 14 miniștri de finanțe. Așa ceva nu a mai fost niciodată. Și nu uitați că pe acel fotoliu a stat Orlando. Chiar e dificil să găsești pe cineva mai slab”, scrie Diaconu pe Facebook.

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat într-un interviu pentru G4Media.ro că se așteaptă ca procedura de deficit excesiv să fie declanșată de Comisia Europeană în martie, cel târziu aprilie, și acuză PSD pentru deficitul bugetar de peste 4% din PIB din 2019. Mai mult, ministrul Cîțu a declarat pentru G4Media.ro că predecesorul său, Eugen Teodorovici, a prezentat în guvernul Dăncilă, la partea de acte confidențiale, un document care ”arăta clar că o creștere a pensiilor așa cum permite legea înseamnă depășirea deficitului bugetar de 3% din PIB”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.