Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Vișan, despre starea lui Luis Lazarus: 'Ăla stă să moară, că nu poate să vorbească, iese sufletul din el' - Victor Ciutacu spune că Lazarus s-a externat

Inquam Photos / Octav Ganea
luis lazarus

Luis Lazarus a ajuns în spital, după ce a primit un test pozitiv de COVID-19! Ulterior, el a spus că a mai primit un mesaj în care i se spunea că rezultatul este negativ. Lazarus a făcut un live, cu perfuzia în mână, de pe patul de spital. Victor Ciutacu a spus, la România TV, că fostul realizator de la OTV a ieșit din spital, în timp ce Gelu Vișan a precizat că ”stă să moară, că nu poate să vorbească, iese sufletul din el”.

”Lazarus nu arată a om care este bine. Când ești bine, nu stai cu perfuzia în mână și la orizontală.”, a spus Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO | Luis Lazarus, de pe patul de spital, cu un test pozitiv: 'Vă învăţ eu minte să mai scrieţi şi să mâncaţi rahat'

”Ăla stă să moară, că nu poate să vorbească, iese sufletul din el și iese pe semnătură ca nu cumva să zică lumea că are covid...”, a spus Gelu Vișan, fost lider PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.