Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Genții de lux și bijuterii scumpe: Cadourile date Laurei Codruța Kovesi de un celebru afacerist, fostul soț al unei controversate politiciene

Inquam Photos/ Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi

Genți de lux și bijuterii scumpe! Sunt doar o parte din cadourile pe care le primea Laura Codruța Kovesi de la diverși politicieni și afaceriști. Printre cei care o cucereau cu astfel de atenții pe fosta șefă DNA se afla și Dorin Cocoș. Asta a spus Elena Udrea, joi seara, la Antena 3, mărturiile sale fiind făcute și în scris, în cadrul unui denunț clasat de DNA în urmă cu 4 ani.

Să meargă să își probeze nevinovăția, așa cum am făcut și noi. Eu am depus denunțuri împotriva lui Kovesi, ea spunea că nu se întâlnește cu politicieni. Se întâlnea cu ei, primea cadouri de la politicieni și de la afaceriști. A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri cumpărate de mine. Pe atunci nu eram coruptă, nu aveam dosare. Bijuterii, genți, cadouri pe care le primesc femeile. Cadourile erau oferit de soțul meu.

Denunțul meu a fost rapid soluționat, clasat în 3 zile. Poate cineva îl va redeschide, acum. I-am făcut cadouri de sute de euro, pe care ea ar fi trebuit să le declare în declarația de avere. Și domnul Ghiță i-a făcut cadouri.”, a spus Elena Udrea.

Citește și: Brigitte Sfăt este imposibil de recunoscut! Câți bani a scos din buzunar pentru operațiile estetice și cum arăta înainte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.