Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

General ucrainean, despre evoluţia frontului: Anul 2024 va fi și mai greu

armyinform.com.ua
Oleksandr Tarnavski

Comandantul grupului de trupe ucrainene Tavria, Oleksandr Tarnavski, nu exclude ca 2024 să fie și mai dificil în ceea ce priveşte situaţia de pe front, notează Korespondent, potrivit Rador Radio România.

"Cred că anul viitor va fi, probabil, chiar mai dificil. Pentru că trebuie să terminăm lupta și să ne eliberăm teritoriile. Și cu cât ne apropiem de îndeplinirea acestei sarcini, obiectivul principal - să ajungem la granițele noastre - va fi și mai dificil (de atins, n.r.). Inamicul ştie asta şi va face totul pentru a se asigura că nu ducem la bun sfârşit această sarcină. Prin urmare, după cum se spune, noroc nouă, iar lor... ei şi-au făcut deja alegerea. De aceea, spun că anul va fi greu" - a declarat generalul, într-un interviu pentru redacţia ucraineană a postului BBC.

Întrebat dacă este realist scenariul încheierii războiului în cursul anului viitor, Tarnavski a afirmat: "Eu nu pun niciodată problema 'încheierii războiului'. Chestiunea constă în câștigarea războiului. Pentru că războiul poate fi încheiat în diferite moduri. Pentru noi, militarii, aceasta este victoria".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.