Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

General ucrainean: Forțele Armate au eliberat 23 de așezări în regiunea Harkov

Twitter
tanc rus harkov

Generalul ucrainean Oleksiy Gromov a declarat joi că unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au eliberat de sub ocupație rusă 23 de așezări din regiunea Harkov.

„23 de așezări din regiunea Harkov au fost deja eliberate de sub ocupația rusă. Inamicul încearcă să înfrâneze ofensiva trupelor noastre. Rusia nu încetează să bombardeze regiunile Cernihiv și Sumy pentru a ne abate forțele din direcțiile principale. Inamicul continuă să-și concentreze principalele eforturi pe luptele din estul țării noastre. Scopul său declarat al așa-numitei etape a doua a operațiunii speciale rămâne neschimbat - ocuparea regiunilor Donețk și Lugansk în cadrul granițelor administrative.

Astfel, în prezent, în regiunea Donețk, gruparea inamică încearcă să desfășoare operațiuni ofensive de-a lungul întregii linii de contact. Inamicul provoacă daune de foc cu ajutorul mortierelor, sistemelor de artilerie, MLRS cu sprijinul aeronavelor pentru a produce pierderi trupelor noastre, a ne epuiza personalul, a distruge fortificațiile unităților noastre”, a spus generalul ucrainean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.