Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul își ridică armata (surse)

oprea

UNPR se pregătește pentru o nouă tranșă de racolări în Camera Deputaților și în Senat, au declarat surse parlamentare pentru STIRIPESURSE.RO.

Miza este dubla si UNPR joaca la castig în ambele variante luate in calcul: daca merge cu PSD pe liste comune isi intareste puterea de negociere, daca intra la guvernare alaturi de PNL se pregateste pentru pragul de 5% la candidatura separata in 2016, spun surse din UNPR pentru STIRIPESURSE.RO.

Partidul lui Gabriel Oprea a negociat în această vară cu doi senatori din PNL, spun sursele citate. Racolarea acestora depinde de candidaturile care vor fi bătute în cuie în PNL pentru funcțiile de Primar și șef de Consiliu Județean.

La Camera Deputaților, UNPR este pe ultima sută de metri pentru racolarea a minim trei deputați din Opoziție, spun sursele citate.

Cele mai recente transferuri ale UNPR sunt senatorul Ilie Nastase si primarul de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, in acelasi timp cu fuziunea prin absorbtie cu PPDD, Gabriel Oprea anuntand ca numarul membrilor UNPR a ajuns la 500.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.