Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană demonizează PNL

geoana

Aflat sub un acord de colaborare cu PNL, Mircea Geoană îi acuză pe liberali că au bătut palma cu PSD pe un Cod Fiscal care nu tine de prudenta ci de 'politicianism' si de 'lupta de putere care sfasie Romania'.

"Consensul la care au ajuns astăzi liderii partidelor care au participat la discuția din Parlament pe tema Codului Fiscal nu este altceva decât o nouă confirmare a ordinii neoliberale și a austerității ca politică de stat practicate de PSD și de Guvernul Ponta. Amânarea aplicării Codului Fiscal nu ține de prudență, ci de politicianism, de jocul de culise legat de lupta de putere care sfâșie România și sacrifică interesele românilor. Practic, ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament arată că nu este nicio diferență între Partidul Social Democrat, UNPR și celelalte partide de dreapta, toate militând pentru avantajarea marelui capital pe seama salariaților, pensionarilor și a capitalulului autohton", spune liderul PSRo, Mircea Geoana, intr-un comunicat de presa.

Geoană spune că soluția este demisia premierului Ponta, respingerea Codului Fiscal și elaborarea unui alt Cod "care avantanjează românii și capitalul autohton".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.