Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană invită studenții din Constanța la pizza, după anularea marelui summit al tineretului pe care voia să îl organizeze la București

protv.md
mircea-geoana

Studenții de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța primesc o invitație la lansarea cărții adjunctului NATO, Mircea Geoană, urmată de o sesiune informală ”la o pizza”, potrivit Info Sud-Est. Coincidență sau nu, inițiativa vine în contextul anulării NATO Youth Summit - eveniment de amploare dedicat tinerilor, planificat de Mircea Geoană la București.

O invitație la lansarea cărții adjunctului NATO, Mircea Geoană, și pentru o întâlnire ulterioară la o pizzerie, circulă printre studenții de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța. Mesajul, care părea a fi inițiat de șefii de serie de la Facultatea de Medicină, a fost tratat ca un eveniment privat, fără implicarea instituției universitare sau a conducerii facultății, conform informațiilor obținute de Info Sud-Est.

„Bunăă! Scuze de deranj voiam să te întreb dacă ai dori să participi la lansarea de carte a dl-ului Mircea Geoană secretarul adjunct NATO sambata 16 martie, la ora 11 iar după vom merge impreuna cu dumnealui la o pizzerie. Dacă dorești mai poți aduce din prieteni ar fi super“, este mesajul care circulă pe WhatsApp în rândul studenților din Constanța, dat publicității de Info Sud-Est.

Geoană invită studenții din Constanța la pizza

Mircea Geoană se află într-o evidentă campanie de imagine în România, cu privire la alegerile prezidențiale iminente. Deși nu a declarat ferm intenția de a candida pentru funcția de președinte al României, numărul doi din NATO se comportă public ca un posibil candidat, conform investigațiilor realizate de G4Media.

Într-un recent exemplu, Mircea Geoană intenționa să organizeze un eveniment NATO de amploare la București, cu participarea a aproximativ o mie de tineri, dar acest eveniment nu va mai avea loc, conform surselor oficiale citate de G4Media. Evenimentul urma să fie folosit de actualul secretar general adjunct al NATO ca o rampă de lansare pentru o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale.

Evenimentul în cauză este NATO Youth Summit, o inițiativă prin care organizația nord-atlantică își propune să comunice valorile sale tinerilor, eveniment care a avut loc anul trecut la Bruxelles. Mircea Geoană a folosit resursele Alianței Nord-Atlantice în mod constant pentru a organiza astfel de evenimente cu conotații politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.