Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană, reacție DURĂ: Dacă vor să dea jos Guvernul, să o facă. Terminați cu jocurile politice

mircea geoana psro

Președintele Partidului Social Românesc trimite un mesaj dur către cei care iau în calcul debarcarea guvernului tehnocrat înainte de alegerile parlamentare. Mircea Geoană transmite tehnocraților că dacă vor să iasă din șantajul marilor partide, să își asume răspunderea pe Sănătate.

“Pentru a nu mai stea la mâna lui Dragnea și a celor din PNL, recomandarea noastră este ca Guvernul să își asumne răspunderea în Parlament pe o strategie coerentă pentru Sănătate. Dacă partidele tradiționale care au parlamentari numeroși vor dori să contribuie constructiv, guvernul politic din toamnă va fi obligat să continue elementele strategice ale acestui pan de redresare a sistemului de Sănătate. Dacă vor să dea jos Guvernul, să o facă și să iasă din această formă de ipocrizie și de ambiguitate în care nici nu susțin guvernul, dar nici nu îl lasă să trăiască. Nu sunt dispus să îmi bat joc de 6 luni de zile din viața acestei țări și din viața pacienților acestei țări doar pentru că unii sunt în campanie și vor să facă jocuri politice. Nu mă interesează că e tehnocrat sau politic guvernul. Vreau rezultate acum. Nu vreau să mă trezesc în toamnă cu un nou guvern politic care să spună: ‘greaua moștenire’”, a spus Mircea Geoană la Reșița.

ALERTĂ - Tăriceanu, urmărit penal de DNA

Liderul PSRO a acuzat și un non-combat al marilor partide și a avertizat puternica organizație din Caraș-Severin să nu cadă în plasă lansată de PSD și PNL cu ocazia alegerilor din 5 iunie.

“Există un calm aparent pe frontul electoral. Campania din ultimele 30 de zile dă senzația unei forme de non-combat. Miza e la fel de importantă mai ales pentru partidele tradiționale care vor în acest fel să îi descurajeze prezența la vot a celor care sunt nemulțumiți și indeciși. Preferă o campanie apatică în mod deliberat, în speranța că vor mobiliza aparatul de partid și să descurajeze un public care este supărat și care, în clipa de față, ar vota o alternativă dacă ea este atractivă și credibilă. 2016 este un an extrem de important și dacă nu vom profita de faptul că cele două partide tradiționale sunt cu multe probleme interne și epuizate ca mesaj și resursă umană, riscul este să repetăm încă 25 de ani din ce am avut până acum. Să nu ne lăsăm înșelați de această apatie”, a spus Mircea Geoană la Reșița.

Mircea Geoană se află într-un turneu de două zile în Caraș Severin și Mehedinți, două județe care, potrivit sondajelor, vor aduce multe voturi partidului apărut de 1 an pe scena politică din România. PSRO contează aici pe organizația puternică din Caraș Severin, acolo unde partidul lui Geoană și-ar putea adjudeca cel puțin două primării, Reșița și Bocșa, iar la Mehedinți, notorietatea candidatului, artistul Dan Zorilă, este de ajuns pentru a câștiga o reședință de județ unde nu există concurență reală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.