Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Ciamba a discutat cu emisarul special al Germaniei, Wolfgang Clement, despre relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului

george ciamba

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale şi strategice în spaţiul euroatlantic, George Ciamba, a avut marţi o întrevedere cu emisarul special al Guvernului Republicii Federale Germania pentru relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului, fostul ministru federal Wolfgang Clement, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis Agerpres.

În cadrul întâlnirii, cele două părţi au prezentat argumentele pe care se întemeiază candidaturile României şi Germaniei pentru relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului de la Londra la Bucureşti, respectiv, Bonn. Partea română a subliniat aspectele strategice pe care le implică procesul relocării agenţiei după retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană, arată sursa citată.

Totodată, "a fost reiterată colaborarea foarte bună la nivel bilateral dintre cele două state, precum şi dorinţa reciprocă de a consolida cooperarea româno-germană în perspectiva discuţiilor privind viitorul proiectului european", mai precizează MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.