Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Clooney, premiat pentru întreaga carieră de American Film Institute

agerpres.ro
George Clooney

Actorul american George Clooney a fost premiat pentru întreaga carieră de American Film Institute (AFI), într-o gală care a avut loc joi seară, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, potrivit hollywoodreporter.com, scrie Mediafax.

Actorul, scenaristul și regizorul George Clooney este a 46-a personalitate care primește premiul pentru întreaga carieră din partea American Film Institute.

"Îmi place să fac parte din această industrie. Sunt mândru de schimbările pe care le văd în industrie. Sunt multe lucruri nerezolvate", a spus starul în vârstă de 57 de ani în discursul de acceptare a trofeului.

Actorul a mulțumit părinților - tatăl său este un reputat jurnalist, Nick Clooney -, dar și soției sale, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney.

Citește și: David şi Victoria Beckham donează ţinutele de la nunta regală pentru ajutorarea victimelor atacului de la Manchester

Premiul i-a fost înmânat de actrița Shirley MacLaine - și ea premiată cu acest trofeu, în 2012 -, cu care Clooney a jucat în filmul "Ocean's 11".

În timpul galei, au vorbit despre Clooney personalități diverse, de la fostul președinte american Barack Obama la actrița Diane Keaton, realizatorul TV Jimmy Kimmel, actrițele Jennifer Aniston, Courtney Cox, actorul Bill Murray etc.

Nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun rol secundar, cel din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun lungmetraj, ca producător al peliculei "Argo".

Anul trecut, actrița americană Diane Keaton a primit premiul pentru întreaga carieră din partea American Film Institute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.