Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Clooney va da în judecată revista Voici după ce a publicat fotografii cu gemenii săi

clooney

George Clooney, una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, a spus că va da în judecată revista franceză Voici, care a publicat fotografii realizate ilegal cu gemenii săi nou-născuți, potrivit unui comunicat citat de AFP și Reuters și preluat de agerpres.

''Săptămâna trecută, fotografi ai revistei Voici ne-au escaladat gardul, s-au urcat în copacul nostru și au făcut ilegal poze cu copiii noștri în interiorul casei'', spune actorul oscarizat în acest comunicat.

''Fiți siguri că fotografii, agenția foto și revista vor fi urmăriți penal (...). Siguranța copiilor noștri o cere'', a adăugat el.

Voici a publicat vineri o fotografie a cuplului vedetă având fiecare în brațe câte un copil cu mențiunea: ''Exclusiv Voici! Primele fotografii'' cu gemenii Ella și Alexander. Aceștia s-au născut la Londra, la începutul lunii iunie, dar nu au fost oferite detalii, fotografii sau interviuri despre ei.

Revista nu a răspuns imediat solicitărilor pentru comentarii, scrie Reuters.

Actorul de 56 de ani și soția sa, Amal Clooney, avocată celebră și militantă pentru drepturile omului, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în 2014, iar Ella și Alexander sunt primii copii ai cuplului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.