Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Copos a izbucnit: Din cauza asta a ajuns fotbalul atât de jos

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam George Copos

Fostul finanţator al clubului Rapid între 1993 şi 2013, George Copos, a declarat, într-un interviu exclusiv acordat AGERPRES care va publicat joi, că a fost onorat să reziste o perioadă atât de lungă în fotbal la un nivel înalt.

El a afirmat că nu se gândea în 1993 că va conduce destinele clubului giuleştean timp de 20 de ani.

Copos şi-a amintit că în perioada respectivă fotbalul românesc avea investitori importanţi, lucru care nu se mai întâmplă astăzi. De altfel, în opinia sa, absenţa finanţatorilor privaţi reprezintă una dintre cauzele decăderii fotbalului de la noi.

"Normal că nu mă gândeam la aşa ceva în perioada de început (n.r. - că va rămâne 20 de ani). Nu pot să nu remarc însă că, până de curând, când a atins cifra şi Gigi Becali la Steaua/FCSB, am fost cel mai longeviv investitor, acţionar, patron, cum vreţi să-i spuneţi, din fotbalul românesc. Nu cred că a mai stat cineva 20 de ani la un club de la noi. Dar eram mai mulţi pe vremea aceea... Becali, grupul celor de la Dinamo, Badea, Borcea, Cohn, Neţoiu, la Vaslui era marele Porumboiu, la Timişoara marele Iancu, cei doi Nicolae, de la Astra şi de la Braşov, (Gheorghe) Ştefan, Bosânceanu, (Viorel) Păunescu, oameni grei tare... Acum, cred că numeri investitorii pe degetele de la o mână! Poate că şi de aceea fotbalul românesc a ajuns azi atât de jos. Am fost onorat să rezist atâta vreme în fotbal la un nivel înalt", a afirmat fostul patron al clubului Rapid.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.