Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Lazăr (PNL) anunță investiții masive în Județul Neamț: Ne ținem de cuvânt și dezvoltăm țara

Facebook
George Lazăr

Guvernul României investeşte 53.927.028, 52 de lei în județul Neamț prin Programul Național de Redresare şi Reziliență, anunță George Lazăr, președintele organizației județene a PNL Neamț:

”Ce înseamnă acest lucru la nivel practic?

-28 de localități nemțene vor beneficia de bani europeni obținuți de România prin #PNRR, pentru modernizarea infrastructurii locale, reformarea şi digitalizarea instituțiilor publice locale.

-Pe scurt, administraţia liberală, prin intermediul premierului liberal Nicolae Ionel Ciucă, se ține de cuvânt şi finanțează, etapă cu etapă, dezvoltarea județelor țării.

Mă bucur că la #Neamț s-au depus proiecte ambițioase şi foarte bine conturate de către primării, care vor primi finanţările necesare pentru realizarea acestora.

Vorbim despre sume de bani consistente, nerambursabile, care contribuie în mod substanțial la creşterea nivelului de trai al nemțenilor, fie că aceştia provin din mediu rural sau urban.

De banii pentru consolidarea Fondului Local vor beneficia:

-Municipiul Roman, cu un total de 2.446.013, 33 lei, pentru creşterea siguranței şi a gradului de confort al cetățenilor prin asigurarea infrastructurii de transport verde;

-Piatra-Neamț, un total de 6.297.363, 98 lei, care vor fi utilizați pentru creşterea gradului de utilitate a transportului public în Zona Urbană Funcțională prin implementarea unui sistem de transport public integrat (sistem tiketing, stații inteligente, platformă de informare);

-Bicaz-Chei, un total de 2.195.407, 53 lei pentru implementarea unei infrastructuri inteligente la nivelul sistemului de management local;

-Bozieni, un total de 2.187.967,86 lei, pentru dezvoltarea infrastructurii ITS/TIC la nivelul comunei;

-Ceahlău, 2.195.407, 53, pentru infrastuctură inteligentă de operare a sistemului de management local;

-Cordun, un total de 1.802. 373, 99 lei, pentru extinderea sistemului de monitorizare a spațiului public şi extinderea semaforizării interconectate cu semnalizatoare dinamice;

-Dămuc, 1.892.576, 02 lei, pentru infrastuctură inteligentă de operare a sistemului de management local;

-Drăgăneşti, un total de 1.902.506, 88 lei, pentru infrastuctură inteligentă de operare a sistemului de management local;

-Moldoveni, 1.902.506, 88 lei, pentru infrastuctură inteligentă de operare a sistemului de management local;

-Pângărați, 2.195.407, 53 lei, pentru infrastuctură inteligentă de operare a sistemului de management local;

-Timişeşti, un total de 2.192.319,15 pentru  infrastuctură inteligentă de operare a sistemului de management local;

De asemenea, au fost finanțate şi proiectele depuse de primăriile din localitățile Bodeşti, Boghicea, Borca, Borleşti, Ghindăoani, Girov, Grumăzeşti, Pânceşti, Păstrăveni, Pipirig, Podoleni, Rediu, Români, Taşca, Tupilați, Urecheni şi Zăneşti.

Îi felicit pe domnii primari care au muncit la proiectele depuse şi au obținut finanțări pentru localitățile pe care le reprezintă. Trebuie să profităm de acest trend al modernizării şi să bifăm fiecare oportunitate prin care putem dezvolta județul Neamț.

Îi mulțumesc în mod deosebit domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, pentru deschiderea şi interesul față de nevoile nemțenilor.

Suntem martorii unui model de guvernare liberală bine făcută, care nu ține cont de culoarea politică atunci când face investiții pentru creşterea bunăstării românilor.

Toate localitățile care au depus proiecte sustenabile şi corecte au primit sprijin din partea Guvernului României, fără excepții de factură politică.

Guvernarea liberală înseamnă #oportunități de dezvoltare pentru toate comunitățile României şi nu are criterii pe bază de apartenență politică, aşa cum se poate vedea, de altfel.

Sunt fonduri acordate transparent, corect şi asumat, aşa cum este şi normal să fie.

Sunt bucuros că Neamțul se află întotdeauna pe lista finanțărilor, ceea ce înseamnă că ne facem treaba şi ne respectăm promisiunile față de cetățeni.

Dezvoltăm Neamțul!”, a scris el pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.