Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Maior, despre discuția cu Teodor Meleșcanu: Nu mi-a comunicat vreo decizie de demarare a procedurii de revocare

WSJ
George Maior

George Maior, ambasadorul României în SUA, a declarat, miercuri, la audierea de la Senat, că nu a fost informat de ministrul de Externe privind demararea procedurii de revocarea.

"Am avut o discuție amplă cu ministrul de Externe. Nu mi-a comunicat vreo decizie de demarare a procedurii de revocare. Am discutat și elementele menționare de domnul președinte Tăriceanu legate de codul etic, văd că acest lucru a fost subliniat și aici, și de ministrul de Externe, eu m-am apărat argumentat spunând că nu e vorba despre respectarea unui cod etic, că nu privea vreo declarație oficială, era a unei persoane private. Incidența Convenției de la Viena nu avea calitatea să fie inserată în acel comunicat. Le-am argumentat cu forța dreptului și a istoriei cutumei diplomatice pe care am învățat-o în primele zile în care am fost angajat chiar de domnul Meleșcanu în MAE", a declarat George Maior la comisia din Senat.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat, marți, referitor la o posibilă rechemare în țară a ambasadorului României în SUA George Maior, că toate variantele sunt luate în calcul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.