Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Maior i-a scandalizat pe românii din SUA. Sfidare în cazul Bodnariu

maior sua

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a stârnit revolta românilor de peste ocean după ce ambasada a refuzat orice sprijin pentru partipanții la protestul de vineri de la Ambasada Norvegiei în Washington D.C., în favoarea familiei Bodanariu.

Aproximativ 1000 de români au manifestat vineri în fața sediului Ambasadei Norvegiei în capitala Statelor Unite.

Vezi şi: Miting de susţinere pentru familia Bodnariu în centrul Capitalei

Surse din cadrul ambasadei au declarat pentru amromnews.com că organizatorii i-au anunțat pe oficialii Ambasadei României în Statele Unite că reprezentanți ai comunității românești intenționează să protesteze în fața Ambasadei Norvegiei din Washington D.C. susținând cauza familiei Bodnariu. Aceștia au solicitat reprezentanței diplomatice românești să trimită un reprezentant sau să le fie primită o delegație de către ambasadorul George Maior după terminarea protestului.

Ambasada ar fi refuzat pe motiv că nu poate să se asocieze cu protestul românilor care au demonstrat în favoarea familiei Bodnariu.

Alături de membri ai comunității românești, la protest a participat și bunicul copiilor familiei Bodnariu, Mihai Bodnariu.

Vezi şi: Protest de amploare la Londra: Aproape 1000 de români susţin cauza familiei Bodnariu/ FOTO&VIDEO

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale norvegiance Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.