Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș, atacantul formației engleze Reading, a înscris un gol în partida disputată pe terenul Queens Park Rangers

george puscas

George Pușcaș (23 de ani), atacantul formației engleze Reading, a înscris un gol în partida disputată pe terenul echipei Queens Park Rangers, marți seara, în runda cu numărul 13 din Championship, scor 2-2, potrivit Mediafax.

Nahki Wells, atacantul lui QPR, a deschis scorul, în minutul 29, însă egalitatea a fost restabilită de George Pușcaș, două minute mai târziu. Internaționalul român a fost lansat excelent în adâncime de Ejaria și a trimis plasat, pe jos, pentru 1-1.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

După pauză, cele două formații au mai punctat câte o dată, prin Hugill și Baldock, în minutele 58, respectiv 74, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Pentru Pușcaș a fost al treilea gol înscris în Championship și al patrulea reușit în toate competițiile. Ultimele goluri ale românului la Reading datau din 18 august, în runda a doua, când marca de două ori contra lui Cardiff, scor 3-0.

În urma acestei remize, Reading se află pe locul 20 în campionatul ligii secunde din Anglia, cu 12 puncte acumulate în 13 runde. În etapa următoare, echipa lui Pușcaș va evolua pe terenul formației Nottingham Forest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.