Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș, marcatorul unui gol în meciul cu Croația: 'Este un rezultat istoric. Nu vrem să ne oprim aici'

george puscas

George Puşcaş a evoluat la cel mai înalt nivel în meciul cu Croaţia, câştigat cu 4-1, iar la final a ţinut să le mulţumească celor aproape 5.000 de oameni care au susţinut România U21, în San Marino, informeaz[ MEDIAFAX.

Puşcaş e conştient că România U21 a intrat în istorie, după ce a obţinut primele puncte la un turneu final, dar vârful lui Palermo spune că el şi colegii lui nu se vor opri aici: "În prima repriză a fost incredibil de cald. E bine că am gestionat cum trebuie situaţia. Mă simt obosit, la fel şi colegii mei, dar avem două zile ca să ne punem la punct.

Citește și: Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

E un rezultat mare, este un rezultat istoric. Pentru că România n-a mai scos vreun punct la EURO U21 până acum. Nu vrem să ne oprim aici! Le mulţumim tuturor care au fost prezenţi astăzi. Ne-au dat o mare mână de ajutor, au fost al 12-lea om în teren", a spus George Puşcaş, la finalul partidei cu Croaţia.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

George Puşcaş a reuşit să deschidă scorul dintr-un penalty acordat după intervenţia VAR, iar mai apoi a produs un carambol în defensiva adversă, din care Ianis Hagi a marcat pentru 3-1. Următorul meci va fi viner, contra Angliei, de la ora 19:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.