Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Puşcaş ar putea să revină la Inter Milano

george puscas

Presa din Italia face un anunţ important în privinţa lui George Puşcaş, atacantul naţionalei României şi al lui Palermo. Internaţionalul român are un sezon foarte bun în Serie B şi s-ar putea întoarce la Inter Milano, potrivit mediafax.

Citește și: Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea? Parlamentul a adoptat-o azi – Opoziția a ieșit imediat la atac

George Puşcaş a ajuns la nouă goluri marcate pentru Palermo în cele 28 de partide disputate în acest sezon. Bihoreanul îşi poate îmbunătăţi aceste statistici la următoarea partidă a sicilienilor, contra ultimei clasate Padova, în următoarea rundă din Serie B. Atacantul român mai are contract cu Palermo până în iunie 2022, dar italienii dezvăluie că Inter Milano a păstrat o opţiune de răscumpărare, valabilă până la finalul acestui sezon, conform fcinternews.it. Momentan, Puşcaş e monitorizat de reprezentanţii lui Inter Milano, iar un raport final va fi întocmit spre finalul sezonului, când ar trebui să se ia decizia finală.

Citește și: Cine e procurorul DNA acuzat că a făcut scrum dosarul lui Liviu Dragnea și ce avere are

Inter Milano l-a vândut pe atacantul român în august 2018, la Palermo, după ce Puşcaş jucase în Serie A cu Benevento, dar, mai apoi, a făcut pasul în spate la Benevento şi după la Palermo.

Contribuţia lui Puşcaş în acest sezon, la Palermo, e una semnificativă. Echipa din Sicilia are şanse mari de promovare, fiind pe locul trei, cu 56 de puncte, cu unul mai puţin decât Lecce (57 de puncte) şi liderul Brescia (60 de puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.