Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Puşcaş curtat de Lecce

George Pușcaș

George Puşcaş (23 de ani) nu duce lipsă de oferte după ce a impresionat în grupele Campionatului European, marcând două goluri. Atacantul român are toate şansele să plece de la Palermo şi ar putea reveni în Serie A, potrivit mediafax.

Citește și: Lupta pentru putere! Stenograme explozive din ședința USR! ‘Sunt niște dictatori de tip PSD’

Parma, formaţia care a încheiat sezonul precedent pe locul 14 în Serie A, s-ar fi interesat de vârful naţionalei, anunţă Gazzetta dello Sport în ediţia tipărită. Mai mult, pe fir ar fi intrat şi Lecce, club care l-a cumpărat deja pe Romario Benzar de la FCSB pentru două milioane de euro. Sicilienii nu vor să-i dea drumul lui Puşcaş fără o sumă importantă şi solicită cinci milioane de euro pentru transfer. Nu ar fi prima experienţă pentru Puşcaş în Serie A. Atacantul român a debutat la prima echipă a celor de la Inter în sezonul 2014-2015, când a strâns patru meciuri, iar în sezonul 2017-2018 a evoluat în 11 partide pentru Benevento, marcând un gol, într-o partidă cu AC Milan.

Nouă goluri şi trei pase decisive în 33 de partide sunt cifrele lui Puşcaş în primul său sezon pentru Palermo. Acesta a mai evoluat în Serie B pentru Novara şi Bari.

Citește și: Ipoteză-bombă! Cine ar urma să fie viitorul președinte al României – Șah pentru Klaus Iohannis

"Sunt foarte mândru că Puşcaş a atras atenţia la acest turneu final. Băiatul are calităţi incontestabile. Probabil că anul trecut ar fi putut juca mai mult, dar sunt mulţumit de felul cum a reacţionat şi de faptul că Europa fotbalistică îl are în vederi. Este un bun al clubului nostru, fie pleacă pe o sumă mare, fie rămâne la noi", a spus recent Fabrizio Lucchesi, directorul general al clubului Palermo, în Corriere dello Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.