Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Puşcaş, după ce a marcat două goluri în meciul care a calificat România la Euro 2019: Am avut emoţii înainte! E cea mai frumoasă performanţă din carieră

george puscas

Atacantul George Puşcaş a declarat, marţi seară, că accederea la Campionatul European de tineret reprezintă cea mai bună performanţă din cariera sa.

"E cea mai frumoasă performanţă din cariera mea. Nu s-a mai realizat aşa ceva demult în România şi niciodată nu am jucat în România cu atâta public. E important că şi naţionala de tineret poate strânge lume. Am avut emoţii înainte de meci, dar s-a terminat cum nu se putea mai bine. După primul gol m-am dus la sora mea Andreea, mereu mă susţine, ea a făcut atâţia kilometri de la Oradea, am vrut să-i mulţumesc", a declarat Puşcaş la Pro X, scrie news.ro.

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului, în Grupa a VIII-a a preliminariilor, calificându-se după mai bine de 20 de ani la turneul final al Campionatului European "under 21", ediţia din 2019 urmând a avea loc în Italia şi San Marino. România a mai participat o dată la CE "under 21", în 1998, când a organizat turneul final şi a ocupat locul 8, ultimul.

Au marcat: Puşcaş '14, '39, Hagi '25, Ad. Petre '78.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.