Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Scripcaru s-ar putea alege cu o nouă plângere penală: Ce a făcut edilul Brașovului

scripcaru

Primarul Brașovului, George Scripcaru ar putea avea din nou probleme de ordin penal. Brașovenii sunt de data aceasta cei care în cheamă în fața instanței pe primar. Mai multe asociații civice din Brașov, au luat deja legătura cu o casă de avocatură și lucrează la plângerea penală pentru sfidarea însemnelor naționale. Brașovenii s-au supărat, după ce George Scripcaru, a neglijat invitația asociațiilor la manifestările de sâmbătă, din Șcheii Brașovului, eveniment în timpul căruia a fost comemorată Nașterea Sfintei Fecioare Maria și s-au sărbătorit 100 de ani de Jandarmerie Transilvăneană, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Cu această ocazie, a avut loc ridicarea Drapelului Național și a șost intonat imnul de stat, în locul în care Deșteaptă-te române a fost cântat pentru prima dată, în cartierul brașovean Șchei.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

„Este o sfidare care nu poate fi catalogată. Ne jucăm cu orice dar nu cu simbolurile naționale. Acest individ, pentru că nu merită să-l numesc și nici ca primar al Brașovului nu pot să-l recunosc, a călcat în picioare tot ceea ce au câștigat generațiile de români până acum. Un asemenea lucru nu poate fi iertat, drept pentru care ne-am adunat aici, pentru a-l aduce pe calea dreaptă pe acest om lipsit de respect.Este de datoria noastră să-i arătăm că nimeni nu sfidează aceste simboluri, care poartă jertfa martirilor noștri, fără să dea socoteală”, a declarat unul dintre inițiatorii plângerii penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.