Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion (AUR): USR face jocul lui Marcel Ciolacu, refuzând să depună o moțiune de cenzură / Îi așteptăm până vineri în Parlament cu 52 de semnături, necon

Facebook
George Simion

Președintele AUR George Simion a acuzat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că USR face jocul lui Marcel Ciolacu, refuzând să depună o moțiune de cenzură din partea Opoziției. Acesta a anunțat că parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor vor fi prezenți până vineri după - amiază în fața plenului Camerei Deputaţilor, cu 52 de semnături, gata să fie înmânate fără condiții prealabile celor de la USR.

"Avem semnăturile a 52 de parlamentari, care și-au dat acordul scris pentru a ajunge la o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu și a dezbate și a vota contra măsurilor fiscale adoptate ieri, care, în opinia noastră, îngroapă economia românească. Faptul că USR nu dorește să depună o moțiune de cenzură - pentru că, iată, are semnăturile necesare, noi le punem la dispoziție și vrem să ajungem la moțiunea de cenzură necondiționat - arată că, pe lângă UDMR, care și-a menținut funcțiile în Executiv și și-a impus punctul de vedere cu privire la aceste măsuri fiscale, și USR face jocul lui Marcel Ciolacu. Se pare că noi suntem singura Opoziție de aici, din Parlamentul României, și nu înțelegem, sincer, cum vor putea explica cei de la USR propriilor alegători acest refuz de a depune moțiunea de cenzură", a declarat George Simion.

"Avem 3 zile - miercuri, joi și vineri - în care eu și colegii mei din AUR îi vom aștepta pe cei de la USR aici, în fața plenului Camerei Deputaţilor, să ia semnăturile și să le depună. Dacă până vineri după-amiază cei de la USR nu vor veni să depună moțiunea de cenzură cu orice text vor ei, înseamnă că nu fac altceva decât jocul lui Marcel Ciolacu, care asta a vrut: fragmentarea Opoziției, cumpărarea cu anumite funcții/privilegii a unora și altora dintre parlamentari. (...) Cătălin Drulă trebuie să explice dacă este președintele alegătorilor USR sau este președintele pus în fruntea USR de către Marcel Ciolacu, pe modelul Ciucă de la PNL. Noi așteptăm, o să ne luăm un scaun. Am așteptat și luni, o să facem cu schimbul și îi așteptăm aici, în fața plenului Camerei Deputaţilor, pe cei de la USR să depună moțiunea de cenzură. Încă o dată, au semnăturile necesare. Aici vedeți 52 de semnături. Ei mai au lejer, împreună cu Forța Dreptei, 70. Lucrurile sunt simple", a completat el.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.