Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion confirmă informația STIRIPESURSE.RO - Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a fost exclus din Partid: Are probleme cu alcoolul

george simion

George Simion confirmă informația STIRIPESURSE.RO - Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a fost exclus din Partid: Are probleme cu alcoolul

Liderul AUR, George Simion, a confirmat, miercuri seara, la România TV, informația dată în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO că deputatul Ciprian-Titi Stoica, acuzat că a sunat în noaptea de marți spre miercuri mai mulți deputați de la PSD și PNL și i-a înjurat, a fost exclus din partid.

"Are o problemă cu alcoolul, mulți români suferă de această patimă. Nu face cinste Parlamentului. Da, o să-l excludem, noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu

E dureros să-ți împuținezi rândurile, dar nu putem tolera. E bine să nu ținem gunoiul din preș. A încălcat statutul parlamentarului AUR. Există o prevedere să nu faci de râs partidul și grupul din care faci parte", a spus George Simion.

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat miercuri, în ședința de plen, că deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a sunat noaptea parlamentari social-democrați și liberali pentru a-i înjura și a-i amenința. Liderul AUR a răspuns că partidul va analiza sancționarea deputatului.

„Aș vrea să fac un anunț. Aseară, un coleg de-al nostru din Parlament, dl Ciprian-Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulți colegi din grupul PSD foarte târziu, după ora 1 noaptea și a început să ne înjure, să ne amenințe. La primul apel l-am avertizat că o să-l înregistrez, dar dl Titi Stoica a continuat și pentru asta aș vrea să-l somez public să vină la tribuna Parlamentului și să își ceară scuze, fiindcă un asemenea limbaj și comportament nu este demn de un parlamentar al României”, a declarat deputatul PSD, miercuri, în ședința plenului.

De la PSD ar mai fi fost sunați fără a răspunde apelantului mai mulți deputați printre care chiar președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Surse parlamentare susțin că printre cei sunați și înjurați în toiul nopții sunt și deputații liberali Gabriel Andronache, Nelu Tătaru și Florin Roman.

Deputatul AUR ar fi fost supărat că i-a fost redusă indemnizația cu 50% pe o perioadă de șase luni.

Reacție deputatului Stoica

„Nu am nimic de comentat pe tema asta, le-am spus clar că ne vedem în instanță”, a declarat deputatul AUR, la Antena 3, despre cei care-l acuză că a sunat parlamentari PSD și PNL să-i înjure.

Stoica a afirmat că este „sigur că nu există” discuția menționată de deputatul PSD pentru că „nu am numărul respectiv în telefon”. Când i s-a spus că discuția a fost înregistrară și că apelul e făcut de pe numărul său, deputatul AUR și-a nuanțat poziția: „Eu nu-mi amintesc să-l fi sunat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.