Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion deschide ușa negocierilor AUR cu PNL și PSD: Dialogăm. E timpul să ne punem de acord în privinţa temelor majore ale ţării

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Liderul AUR, George Simion, a declarat luni, după consultările de la Cotroceni, că a vorbit la telefon atât cu liderul PSD Marcel Ciolacu cât şi cu „lideri ai PNL”, legat de formarea Parlamentului și de prioritățile legislative.

CITEȘTE ȘI: Efecte neaşteptate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă începi să mănânci două banane pe zi

„Cu Marcel Ciolacu am discutat la telefon, la fel cum am discutat şi cu liderii PNL. Se pare că toţi au amnezie. Cu liderii celor două partide importante care au luat 29% şi 25%. Dialogăm, dialogăm cu toată lumea chestiuni legate de viitorul Parlament, că înainte de a se forma Guvernul, trebuie să formeze Parlamentul, conducerea celor două Camere şi priorităţile legislative. Am înţeles că anumite partide deja şi-au stabilit o prioritate legislativă – digitalizarea, cu care noi suntem de acord. E timpul să ne punem de acord în privinţa temelor majore ale ţării. Învăţământul este o altă temă majoră şi cer şi celorlalte formaţiuni politice, prin intermediul dvs, să ceară şi ei redeschiderea şcolilor. M-am întâlnit cu domnul Vasile Dîncu. Desigur. O să ne întâlnim cu toată lumea public. Nu avem nicio problemă. M-au contactat oameni şi din stânga şi din dreapta eşichierului politic. Suntem bucuroşi că există dorinţa de dialog. Noi vom dialoga şi vom fi deschişi la orice propunere care este în interesul naţiunii române, dar nu vom lua parte la nicio coaliţie de guvernare politică”, a declarat George Simion. El a adăugat că el și colegii săi sunt sunați „pentru că se doreşte susţinea AUR” în diferite proiecte parlamentare și guvernamentale.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că a avut o discuție cu George Simion. El a precizat că a fost o discuție mai mult tehnică, despre funcționarea viitorului Parlament. „Ne-am contactat unul pe altul”, a zis liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.