Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, despre acuzaţiile de viol de la Şcoala de Vară: 'Nu apărăm pe nimeni. Nu erau membri AUR'

Facebook
George Simion

Preşedintele AUR George Simion a comentat,duminică la Prima News, acuzaţiile de viol de la Şcoala de Vară AUR şi a precizat că dacă au greşit cei doi bărbaţi suspectaţi să fie pedepsiţi, dar a menţionat că nu doreşte ca aceştia să fie linşaţi public. El a adăugat că respectivii oameni sunt „nişte domni dintr-un sat” şi a reiterat că „nu erau membri AUR, nu au plătit cotizaţia”.

“Dacă sunt vinovaţi trebuie exemplar pedepsiţi. În momentul ăsta am auzit despre acest viol la televiziuni, la Realitatea, cu un certificat, dar nu la INML unde se judecă astfel de chestii. Nu apărăm pe nimeni. Respectivii pentru care s-a ambalat atât amar de presă sunt nişte domni dintr-un sat. Este vina celor din AUR Ialomiţa şi şi-au dat demisia, că i-au invitat. Nu erau membri AUR, nu au plătit cotizaţia. Dacă au greşit să fie pedepsiţi, dar nici nu aş vrea să fie linşaţi public. Aşteptăm organele de anchetă să spună. Nu mă pot pronunţa pentru că sunt preşedinte de partid şi trebuie spus orice caz de viol trebuie pedepsit maxim. De ce s-au ambalat atâtea televiziuni pentru nişte săteni care ar fi putut comite un act de viol sau nu l-au comis”, a declarat George Simion.

El a precizat că aşteaptă să se pronunţe autorităţile în acest caz

“Avem preşedinţi de consiilii judeţene, unul de la Giurgiu, acuzaţi de chestiuni de chestiuni din astea, de pedofilie, au fost chestiuni cu sarcină. Nu justifică în niciun fel. Trebuie pedepsiţi exemplar dacă se verifică şi să lăsăm poliţia să... Nu ştiu de ce nu i-au chemat. E ceva la mijloc care îmi scapă, poate se aşteaptă să cădem într-o capcană, să ne implicăm noi în dosar. Am fost foarte rezervaţi şi aşteptăm să se pronunţe autorităţile în drept. În momentul ăsta planează asupra noastră o suspiciune şi ies unii cum a ieşit şi doamna senator să zică violatorii de la AUR. În primul rând nu erau de la AUR. Trebuie asumată responsabilitatea pentru participarea acolo”, a mai transmis liderul AUR.

El a adăugat că cei doi ar fi fost trimişi acasă de la Şcoala de Vară AUR deoarece au cumpărat alcool de la un magazin din zonă.

“Singura chestiune văzută de colegii mei a fost cum anumiţi participanţi s-au dus să îşi cumpere alcool de la un magazin de alături şi pentru asta au fost trimişi acasă. Cu toţii. I-am trimis acasă a doua zi dimineaţă pentru că au încălcat regulamentul. A venit poliţia, cu body-cam şi a luat imagini de acolo pe chestiunea consumului de alcool. Dacă poliţia are imagini de pe body-cam, dacă colaborează, schimbă informaţii, bănuiesc că ştiu ei ce fac”, a explicat Simion.

O fată de 17 ani din judeţul Ialomiţ a acuzat că a fost violată de doi bărbaţi la Şcoala de Vară a AUR, care a avut loc pe litoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.