Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, despre protestul din 27 februarie: Dacă nu vom fi foarte mulţi în stradă, Guvernul nu va fi impresionat

Facebook
George Simion AUR

Liderul AUR, George Simion, a declarat, luni seară, la Antena 3 că la protestul pe care-l organizează în 27 februarie ar vrea să fie cât mai mulţi români, el precizând că acţiunea este ”strigătul românilor care vor preţuri reduse la RCA, la carburant, la facturi şi o direcţie în ţară”.

George Simion a spus că apreciază protestele din alte ţări ale lumii, legate de restricţiile pandemiei de COVID-19, dar că partidul său a pregătit un miting, în România, în 27 februarie.

”Noi suntem pe stil nou, suntem o generaţie nouă şi în politica românească şi în societatea românească, cu respect faţă de înantaşi. Aşa că suntem pe calendarul nou. Noi suntem pe 27 februarie, ultima duminică a lunii. M-au bucurat foarte mult protestele pe care le-am văzut în unele ţări, paşnice. M-am bucurat şi cred că forţele de ordine şi oamenii responsabili din structurile de siguranţă naţională îmi mulţumesc pentru faptul că în România protestele s-au desfăşurat fără violenţe fizice, aşa trebuie să fie şi de acum înainte, însă blocarea participanţilor la protest este inacceptabilă”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a arătat că a prevenit vaccinarea obligatorie în România.

”Sunt bucuros că am prevenit o nebunie care se pregătea în România, impunerea vaccinării obligatorii, acel certificat verde care condiţiona dreptul la muncă. Trebuie să mărim presiuea şi să scoatem România din starea de alertă fiindcă nu mai este niciun motiv. Poate stare de alertă ar fi pentru Armata română şi felul în care este ea dotată în acest moment”, a mai declarat Simion.

Preşedintele AUR a mai declarat că actuala coaliţie de guvernare nu va fi impresionată de strigătul românilor, decât dacă va ieşi un număr mare de oameni în stradă.

”Această coaliţie de guvernare, dacă nu vom fi foarte mulţi în stradă, nu va fi impresionată de strigătul românilor care vor preţuri reduse la RCA, un preţ mai mic la carburant, preţ mai mic la facturi şi o direcţie în ţară, findcă noi nu avem nicio direcţie în momentul ăsta, stăm şi vedem care e următorul tun care se dă, ori pe piaţa energiei, ori pe piaţa asigurărilor. E un protest al românilor faţă de preţuri, faţă de restricţii, faţă de nebunia care ne conduc în hău. Trebuie să oprim îndatorarea ţării şi trebuie să implicăm toate categoriile sociale”, a declarat Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.