Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, despre votul pe cererea DNA în cazul Miuțescu: 'Omul acesta a fost cercetat pentru că a dat votul greșit în congresul unui partid'

smartradio.ro
George Simion AUR

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a declarat, luni, că parlamentarii partidului pe care îl conduce votează în favoarea cererii ministrului Justiţiei în cazul deputatului Adrian Miuţescu, susţinând, însă, că nu este normal ca "justiţia să fie folosită pentru bătălii interne de partid".

"O să votăm pentru ridicarea imunităţii, este şi normal, însă nu este normal ce se întâmplă în statul român. Atâta timp cât omul acesta, după toate standardele şi după tot ce vedem, a fost cercetat pentru faptul că a dat votul greşit în congresul unui partid politic, înseamnă că trăim în republica cătuşelor. Şi înseamnă că de fiecare dată când vom da şi noi un vot aici, în Parlament, în congres de partid sau într-un for internaţional se poate să păţim la fel, dacă nu ne supunem", a afirmat Simion, la şedinţa plenului Camerei în care se dezbate cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a efectuării percheziţiei informatice în cazul deputatului Adrian Miuţescu, potrivit Agerpres.

El a mai spus că politica nu trebuie făcută "cu servicii şi cu procurori".

"Nu e prea normal, mai ales că am înţeles că doamna Alina Gorghiu este noul preşedinte interimar acolo pe judeţul Argeş. Lucrurile astea le ştie toată lumea, dar nu vrea să le spună. Nu este normal să folosim justiţia pentru bătălii interne de partid, votăm pentru ridicarea imunităţii pentru că nici nu ar trebui să existe această imunitate, însă ce s-a întâmplat acolo nu este normal şi nu trebuie să facem cu servicii şi cu procurori politică", a adăugat Simion.

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, raportul Comisiei juridice privind cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a efectuării percheziţiei informatice în cazul deputatului Adrian Miuţescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.