Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion e foc și pară: 'Denunţăm faptul că nu se impozitează cu 1% marii contribuabili, aşa cum s-a anunţat'

George Simion

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat miercuri că marii contribuabili nu vor fi impozitaţi cu 1%, aşa cum s-a anunţat, susţinând că este o formulă de calcul "mai complicată", care nu înglobează "sub nicio formă", la nicio multinaţională, acest procent.

"Cu privire la măsurile fiscale, vrem să denunţăm faptul că nu se impozitează cu 1% marii contribuabili, aşa cum s-a anunţat. Este o formulă de calcul mai complicată, care nu înglobează, sub nicio formă, la nicio companie multinaţională cifra de 1% pe valoarea şi totalul tranzacţiilor efectuate într-un an", a susţinut Simion, la o conferinţă de presă.

În context, el a precizat că AUR se opune eliminării treptate a plăţii cu numerar din România şi a schimbării monedei naţionale, măsură care va trece de Parlament prin asumarea răspunderii Guvernului Ciolacu, "dacă USR nu va semna pentru moţiunea de cenzură".

"AUR se opune eliminării treptate a plăţii cu numerar din România şi a schimbării monedei naţionale. Avem o singură monedă, ea se numeşte leu, o poţi folosi pe teritoriul suveran al ţării. Ceea ce face PSD şi Marcel Ciolacu asupra pensionarilor, asupra mediului rural şi asupra locuitorilor din micile oraşe, este o crimă. Limitarea la a plăti numai un plafon maxim de 1.000 de lei va aduce grave disfuncţionalităţi în mai mult de jumătate din ţara noastră. Şi asta trece de Parlamentul României prin asumarea răspunderii, dacă USR-ul nu va veni şi nu va semna pentru moţiunea de cenzură", a transmis Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.