Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion (AUR): ‘Emil Boc ar trebui să demisioneze dacă în august nu vor fi finalizate 4 staţii de metrou!’

George Simion

Preşedintele AUR, George Simion, l-a criticat, miercuri pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, afirmând că proiectele acestuia sunt "minciuni" şi că acesta ar trebui să demisioneze dacă până în luna august a acestui an nu vor fi finalizate patru staţii de metrou.

"Văd în Cluj unele lucruri care pur şi simplu nu sunt normale. Cluj-Napoca are un buget enorm, dar nu se face nimic notabil cu el. Centura e o minciună, metroul e o poveste, spitalul regional de urgenţă este o fantasmagorie. Este pur şi simplu strigător la cer că acest oraş minunat, cu un buget imens, beneficiază atât de puţin în realitate. Din câte am documentat până acum, mare parte din bugetul din Cluj-Napoca merge către găurile negre de la RADP (Regia Autonomă a Domeniului Public) şi din Compania de transport public", a declarat George Simion, într-o conferinţă de presă susţinută alături de deputatul AUR Ilie-Alin Coleşa.

Preşedintele AUR a mai spus că îi cere lui Emil Boc să-şi dea demisia din funcţie dacă până în august nu vor fi terminate patru staţii de metrou, aşa cum prevede proiectul.

"Sunt prezent azi aici cu mare drag, sunt din ce în ce mai prezent în Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj şi îmi doresc să iau parte activ cât mai mult la viaţa socială, viaţa politică din judeţul dumneavoastră, care sper să fie şi judeţul meu în curând", a mai spus George Simion, relaetază Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.