Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / VIDEO - George Simion, gonit și la Constanța de protestatari: 'La revedere! Nu aveți ce căuta în Constanța. Acolo, la hoții voștri să vă duceți'

george simion

UPDATE 15 ianuarie, ora 19.30: Poziția lui George Simion

„Orice român supărat are dreptate! Chiar dacă voi fi și scuipat și huiduit, tot îmi voi face treaba: am cerut convocarea unei sesiuni extraordinare de Parlament pentru legile cerute de protestatari”, a punctat George Simion.

STIREA INIȚIALĂ:

George Simion, gonit și la Constanța de protestatari: 'La revedere! Nu aveți ce căuta în Constanța. Acolo, la hoții voștri să vă duceți'

George Simion, liderul partidului AUR, a mers la Constanța și a încercat să se apropie de protestatarii din județ, însă nu a fost bine primit.

Nici aici liderul AUR nu a fost bine primit: „La revedere! Nu aveți ce căuta în Constanța. Acolo, la hoții voștri să vă duceți. Ce te uiți așa la mine? Hai tai-o! Tai-o cu hoții tăi cu tot!", i-a spus lui Geroge Simion un protestatar, relatează Antena 3 CNN.

Ultima dată, la protestul din București, parlamentarul a fost huiduit de protestatari pentru că s-a prezentat acolo. Tot huiduită a fost și Diana Șoșoacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.