Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion intervine în scandalul de la STB. Promisiune pentru șoferi: 'O să ne luptăm pentru drepturile lor'

AUR
George Simion

Copreședintele AUR, George Simion, anunță o întâlnire cu reprezentanții STB pentru a debloca actuala criză în care a ajuns societatea. El susține că o să-i apere pe șoferii nemulțumiți, asta pentru că „Nicușor Dan nu poate rezolva nimic”.

Vezi și: Conducerea STB trece la ACȚIUNE: Am demarat procedura pentru angajarea a mii de șoferi

„Să circule autobuzele, pentru că mulți oameni au nevoie. Dar să se rezolve și problemele șoferilor. O să ne luptăm pentru drepturile lor. Se pare că domnul Nicușor Dan nu poate rezolva nimic. O să ne întâlnim cu reprezentanții STB. Și șoferii sunt cetățeni și trebuie să ne luptăm pentru ei. Sunt șoferi care câștigă și 2.500 - 3.000 de lei. Trebuie să-i înțelegem și pe ei”, a spus Simion, la postul B1TV.

„Am ajuns şi în Piatra Neamţ, mergem judeţ cu judeţ, o să fim mâine la Bacău şi la Buzău, dar între ele, ca deputat de Bucureşti, am o datorie să termin cu nebunia care se întâmplă cu transportul public din Bucureşti şi de asta la ora 14.00 mâine mă întâlnesc cu greviştii şi sperăm cu primarul şi cu directorul de la STB", a anunţat George Simion, luni, într-o transmisiune live pe Facebook.

Vezi și: Poliția și Jandarmeria din București sunt gata de bătaie

Directorul STB, Adrian Criţ a declarat, luni, că îi aşteaptă pe reprezentanţii sindicatului reprezentativ al transportatorilor la discuţii. Potrivit lui Criţ, tendinţa de revenire a şoferilor pe trasee este una crescătoare, ajungând astăzi la 35%, însă a precizat că nu ştie dacă marţi se va relua traficul normal pe mijloacele de transport în comun din Capitală. Directorul STB a ţinut să precizeze că nu va demisiona şi nu va ceda şantajului acestui sindicat.

Vezi și: Directorul STB rămâne ferm! Îi anunță pe sindicaliști că nu demisionează: 'Nu răspund şantajului!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.