Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion îl atacă pe cel mai titrat lider PNL: 'Spitalele au fost închise pe vremea lui!'

DW
George Simion

George Simion are un 'sac de galbeni' în cont: 'Vreo 8 milioane de euro!'

George Simion, preşedintele AUR, a declarat miercuri despre modul în care formaţiunea strânge banii de la membri că totul este digitalizat şi că au un card Standard, unul Argint şi unul Gold, iar pentru fiecare dau anumite beneficii, la Gold fiind specificată o întâlnire cu liderul. Liderul AUR a mai spus că partidul organizează şi cine, pe model american, pentru strângerea de fonduri, inforemază News.ro. Simion a mai spus că partidul are în acest moment în jur de 8 milioane de euro, cu care au finanţat caravana medicală.

George Simion a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, că AUR are 20.000 de membri de partid. ”Noi ne-am digitalizat. Avem un card Standard, unul Argint şi unul Gold, pentru fiecare a trebuit să dăm beneficii, şi acolo e specificată o întâlnire cu George Simion, la Gold. Pe model american, noi facem şi cine pentru strângere de fonduri. Am avut la Palatul Mogoşpaia, în mai multe judeţe, în felul acesta ne-am finanţat caravana medicală”, a spus preşedintele AUR.

Suma de bani

Întrebat câţi bani au în contul partidului, George Simion a spus: ”Cred că vreo 8 milioane de euro, am dat drumul la caravana medicală”.

George Simion a mai spus că, pentru că AE nu i-au lăsat să construiască un spital din subvenţie, au decis să facă această caravană, pentru care trebuia să cumpăre din Germania tirurile dar au găsit un producător român la Baia Mare.

Liderul AUR a mai spus că până acum caravana AUR a tratat 2.600 de pacienţi care au venit cu diferite probleme, caravana având ECG, analize de sânge, cabinet oftalmologic.

Atac la Boc

”Ce m-a şocat, sunt oameni care nu au ajuns la un medic în viaţa lor”, a arătat Simion, precizând că au ajuns cu această caravană în Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui, Galaţi. ”Am ajuns în nişte sate uitate de lume. Am fost şi în oraşe unde spitalele au fost închise în vremea lui Boc”, a mai afirmat Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.