Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion mai pierde un deputat

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Grupul AUR din Camera Deputaților pierde încă un deputat. După ruperea alianței dintre Forța Identității Naționale (FIN) și Alianța pentru Unirea Românilor, deputatul Dumitru Viorel Focșa, vicepreședinte FIN, anunță că demisionează din grupul AUR.

„Astăzi, în cadrul ședinței de plen la Camera Deputaților, (de la orele 16:00) îmi voi anunța demisia din cadrul Grupului Parlamentar AUR, ca urmare a ruperii Alianței FIN-AUR.

În calitate de Vicepreședinte FIN am hotărât să continui lupta politică alături de acei colegi care susțin și promovează meritocrația și respectul față de valorile democratice.

Rămân pe mai departe pe baricade în lupta cu "animalele politice" din sistemul oligarhic ce au acaparat țara, cu Monstruoasa Coaliție care continuă să guverneze contra românilor.

Am jurat, pe 21 decembrie 2020, că voi lupta pentru Dreptate în România și voi continua această luptă, cât Dumnezeu va îngădui, lângă acei frați români care mi-au apreciat efortul și devotamentul pentru cauza națională”, scrie Focșa pe Facebook.

Alianța AUR se sparge

Liderul Forța Identității Naționale, Ilan Laufer, a anunțat vineri ruperea de George Simion și Alianța AUR. Laufer îl acuză pe George Simion că își tratează cu dispreț toți partenerii și face mișcări care în cele din urmă vor distruge mișcarea suveranistă. Detalii AICI!

Ulterior, și Alianța Național Țărănistă a venit cu un comunicat în care spune că pleacă din alianța pe care o avea cu AUR. Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste (ANȚ), a denunțat „derapajele lui George Simion de la principiile democrației și tendințele sale totalitare”. Detalii AICI!

Potrivit unor surse politice, în perioada următoare vor avea loc și alte plecări din grupul AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.