Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, marcat de întâlnirea cu Vlad Voiculescu: Liderul AUR dezamăgit și de ministru și de minister

Captura foto Antena 3
george simion

Liderul AUR, George Simion, l-a desființat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în direct la Realitatea Plus. Simion consideră că actualul ministru nu se compară cu Nelu Tătaru care era un adevărat profesionist și „era și bine intenționat”.

„Nu înțeleg de ce se insistă cu acest Vlad Voiculescu. Există în USR alți oameni capabili care ar putea conduce mult mai bine Ministerul Sănătății, cum ar fi Adrian Wiener sau Emanuel Ungureanu. Dar profesioniștii nu sunt doriți în funcții, în România, dacă nu au în spate un grup de interese. În societatea Românească există destui specialiști și oameni bine intenționați. Mă uit la fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, era cu totul altceva, un om bine pregătit și foarte bine intenționat”, a declarat liderul AUR.

Simion a declarat că a rămas marcat de întâlnirea cu ministrul Sănătății atât de slaba viziune a lui Vlad Voiculescu, cât și de aspectul interioarelor din minister.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere

„Am rămas șocat după întâlnirea cu Vlad Voiculescu, pe de-o parte pentru lipsa de viziune a ministrului Sănătății, pe de altă parte de modul în care arată Ministerul. Ministerul Sănătății arată ca multe spitale din România. Cred că din 1990 nu s-a schimbat un birou în acea clădire de pe care a fugit în '89 Ceaușescu cu elicopterul”, a declarat George Simion.

Liderul AUR crede că Diana Șoșoacă este vocea de care România are nevoie, în această perioadă, pentru că zice lucrurile franc.

„Colega mea, senatoarea AUR este puțin mai vocală, dar într-o societate bolnavă este nevoie de oameni vocali care să spună lucrurile altfel decât o face toată lumea. Și se vede că ceea ce zice ea este bine primit de public, pentru că de aceea o tot chemați pe la televiziuni, pentru că face rating”, a mai adăugat liderul AUR.

Citește și: Video. Bătaia de joc continuă și în Guvernul de Dreapta! Cum a ajuns o ospătăriță să lucreze la Apele Române! ‘La calculator știți să lucrați?’

George Simion l-a mai acuzat pe fostul ministru al Mediului, Costel Alexe pentru că ar fi protejat mafia pădurilor.

„Există o puternică mafie a pădurilor care a fost girată de fostul ministru Coste Alexe, care atunci când a fost pus ministru declara că în România se taie ilegal 18 milioane de metri cubi de lemn ilegal, dar nu a făcut nimic în acest sens și în scurt timp a uitat și chiar a devenit invitatul la evenimente al firmelor care se bucură de acest lemn tăiat ilegal”, a mai declarat George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.