Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion a descălecat în Ministerul Energiei. A făcut declarații la pupitrul ministrului și l-a căutat pe Virgil Popescu prin clădire (video-foto)

Captura Digi24
George Simion

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, și-a suspendat luni conferința de presă programată la sediul ministerului, după ce în sală și-a făcut apariția liderul AUR, George Simion. Deputatul a făcut ulterior declarații de la pupitrul oficial și a pornit apoi în căutarea demnitarului liberal.

Ministrul avea programată de la ora 12.30 o conferință pe tema 'taxei pe soare', așa cum a numit opoziția decizia Guvernului de a putea fi taxați, în anumite condiții, anumiți consumatori pentru energia produsă de ei prin panouri fotovoltaice.

Odată cu accesul jurnaliștilor acreditați la minister, în sediu s-a strecurat și deputatul George Simion, deși jandarmii i-au atras atenția liderului AUR că nu are dreptul să intre fără acreditare sau invitație. Simion a ignorat apelurile jandarmilor și a intrat în sala de presă unde urma să se desfășoare conferința, s-a așezat pe un scaun și l-a așteptat pe ministru să apară la pupitru.

În replică, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a trimis un secretar de stat care a anunțat sec că evenimentul se suspendă până când în sală vor fi prezente doar persoane acreditate la eveniment.

După ce a plecat secretarul de stat, George Simion s-a dus la pupitrul oficial și a ținut el o conferință de presă. „A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoţul”, a spus liderul AUR.

După care a pornit prin minister în căutarea lui Virgil Popescu, el cerându-le persoanelor pe care le întâlnea să-i spună la ce etaj are ministrul biroul.

Simion a ajuns la etajul 4, la biroul ministrului, și așteaptă ca Virgil Popescu să-i permită accesul.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.